Security managers in de publieke en private sectoren zoeken steeds de balans tussen, enerzijds, de missie en doelstellingen van de organisatie en, anderzijds, deugdelijke bescherming van de ‘assets’. Er wordt spaarzaam geïnvesteerd in veiligheid en beveiliging. Wanneer incidenten uitblijven, bestaat de verleiding te denken dat de security op orde is.

Echter: de adequaatheid van de veiligheidszorg kan bij een significante negatieve gebeurtenis plots een zaak worden van nationale-, of zelfs internationale aandacht. De pers, het publiek en de politiek – in volgordelijkheid – vormen zich al snel een beeld van de deugdelijkheid van de preventieve en reactieve risico-mitigerende maatregelen die getroffen waren.

Tijdens ASMC 2019 gaan bestuurders en ‘practitioners’ de dialoog aan rond de centrale vraag: “Kunnen we ons slechte security eigenlijk wel veroorloven?”

Met sprekers uit diverse sectoren gaan we in op case studies, valkuilen en best practices.

Laat u inspireren door de volgende keynotes:


Uw dagvoorzitter is Bob Hoogenboomhoogleraar Forensic Business Studies Nyenrode Business Universiteit. Lees hier zijn blog over 'Security Excellence Matters'

 

 

 

Deze experts staan voor u klaar:

 

Profiteer van korting

Security Management abonnees krijgen € 50 korting en betalen € 99 per persoon.
Leden van IFPO Europe, ISACA Chapter Netherlands, BCI The Netherlands & Belgium en leden van The Hague Security Delta ontvangen € 50 korting en betalen € 99 per persoon. Leden van ASIS Benelux komen gratis* naar het congres. 


Sfeerimpressie ASMC 2018 'Resilience & the extended enterprise'