Datum & locatie

Datum
24 november 2020

Locatie
The Hague Marriott
Johan de Wittlaan 30
2517 JR Den Haag
 

Tarieven & kortingen

 

  • Regulier tarief - € 179,-
  • Security Management abonnees krijgen € 40,- korting en betalen € 139,- per persoon. 


Tot 1 april geldt een vroegboekkorting van € 20,-. De prijzen bedragen dan resp. € 159,- (regulier) en € 119,- (abonnees).

  • Voor deelname aan uitsluitend de Thought Leadership Summit geldt een prijs van € 79,-.
  • Voor leden van ASIS Benelux is deelname gratis.

Genoemde prijzen zijn excl. BTW.
 

Inschrijven 

U kunt zich hier inschrijven. Wanneer alle sessies bekend zijn krijgt u van ons een e-mail om een sessiekeuze door te geven.
Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij u per nog een keer de bevestiging per e-mail, inclusief praktische informatie.
 

Word partner van het congres

Wilt u in contact komen met +/- 200 security-professionals? Vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een stand te plaatsen. Neem dan contact op met Kevin Donders, kevindonders@vakmedianet.nl of 06 51 68 27 23
 

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met onze klantenservice via: aanmeldingenevents@vakmedianet.nl of telefonisch via 088 5840 888
 

Voorwaarden

 

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie


Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

 

Organisatie

Het ASIS Security Management Congres wordt georganiseerd door Security Management, onderdeel van uitgeverij Vakmedianet B.V., en in samenwerking met ASIS Benelux.

 

Eerdere ervaringen

"Het ASIS Benelux Security Management Congres heeft een prominente plaats verdiend in het grote aanbod van (security) evenementen. Het is een uitstekende gelegenheid om te netwerken, nieuwe kennis op te doen en biedt (zowel de ervaren als de nieuwe vakgenoten) een gezonde mix van professionals uit het vakgebied om te ontmoeten."

"Een prima georganiseerd congres met interessante sprekers uit het bedrijfsleven en de mogelijkheid om collega's te ontmoeten in een ontspannen setting."

"Deelname aan een ASIS congres geeft je nieuwe inzichten vanuit verschillende invalshoeken op de Security branche. De diversiteit aan sprekers en onderwerpen worden goed gekozen waarmee de dag als inspirerend kan worden ervaren en je weer iets meeneemt naar je eigen organisatie.Het Jaarlijks ASIS Security Management Congres is een aanrader voor iedereen die op Security Management niveau actief is en behalve wil netwerken ook uitbreiding van kennis wil vergaren.Professioneel georganiseerd en geleid event met een goede opkomst van mensen vanuit verschillende sectoren, zowel publiek als privaat."