Sprekers

Brenno de Winter

Brenno de Winter

Brenno de Winter heeft gewerkt in de ICT-industrie en maakte vervolgens de overstap naar de journalistiek, met als drive om problemen rond ICT onder de aandacht te brengen. Hij schrijft met name over privacy- en beveiligingsgerelateerde onderwerpen, onder andere voor Webwereld.nl en Nu.nl. Zijn eigenzinnige, scherpe, eenvoudige en vooral duidelijke benadering van moeilijk te begrijpen onderwerpen maken hem tot een graag gehoorde spreker. Journalistenvakblad Villamedia riep Brenno de Winter uit tot journalist van het jaar 2011.

Sessies

 
Martin Vliem

Martin Vliem

National Security Officer, Microsoft Netherlands. Martin Vliem (CCSP, CISSP, CISA) werkt als National Security Officer voor Microsoft Nederland en richt zich op het uitbouwen van vertrouwen bij klanten en partners in het gebruik van Microsofts online diensten en technologieën. Daarbij ligt de aandacht in zijn werkgebied op een viertal fundamentele peilers: cybersecurity, privacy, compliance en reliability. In zijn rol is Martin een veel gevraagd spreker op diverse evenementen op het gebied van cloud security, identity&access en hybride cloud. Martin werkt inmiddels meer dan 10 jaar bij Microsoft en heeft daar diverse security gerelateerde advies en presales architectuur rollen ingevuld, gericht op datacenter en cloud infrastructuren bij Microsofts grootzakelijke klanten. In de 7 jaar daarvoor heeft hij gewerkt bij Capgemini als managing consultant op diverse internationale trajecten, gericht op architectuur, security en operations van IT Infrastructuur en applicatiesystemen. Martin is zijn carrière begonnen als universitair docent ergonomie en onderzoeker op het gebied van Internet ondersteund onderwijs, na afronding van zijn studie wijsbegeerte van wetenschap, technologie en samenleving aan de Universiteit Twente.

Sessies

 
Hylco Nijp

Hylco Nijp

Hylco Nijp studeerde Sociale Psychologie en Behavioural Science. In 2016 promoveerde hij op het onderwerp "Werktijdcontrole en Het Nieuwe Werken: Een (arbeids-)psychologisch perspectief". Hij is onderzoeker en docent 'Human Resource Management' aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Sessies

 
Nico van Etten

Nico van Etten

Adviseur bedrijfsnoodorganisatie NIBHV

Sessies

 
Paul Toonen

Paul Toonen

Opleidingskundig adviseur NIBHV

Sessies

 
Cor Treure

Cor Treure

Cor Treure was de afgelopen jaren werkzaam als senior Service Manager bij CBRE Global Investors. Momenteel is hij als zelfstandig adviseur gespecialiseerd in Hospitality en Internet of Things concepten voor de vastgoed supply chain.

Sessies

 
Dennis van Beelen

Dennis van Beelen

Dennis van Beelen is Privacy advisor bij KPN. Dennis heeft een ICT opleiding en werkt meer dan 20 jaar in Telecom. Hij heeft veel ervaring in het mobiele- en IT werkveld van innovatie tot aan beheer. Hij werkt nu bij het Privacy Office van KPN en zorgt met een klein aantal collega’s dat verwerking van persoonsgegevens in KPN compliant wordt uitgevoerd.

Sessies

 
Rudy Neefs

Rudy Neefs

Rudy Neefs is Director Corporate Security EMEA bij Tech Data, een wereldwijde distribiteur en solutions provider van alles wat te maken heeft met technologie. Binnen zijn regio is hij verantwoordelijk voor security risk management, de fysieke beveiliging van alle magazijnen en kantoorgebouwen, dreigingsanalyses, interne en externe security audits, onderzoeken van interne en externe fraude en diefstal, fraudepreventie, workplace violence, security awareness trainingen, en business continuity & recovery planning.

Sessies

 
Gert-Jan Poelman

Gert-Jan Poelman

Gert-Jan Poelman is werkzaam bij de Rabobank als manager Fraud & Corporate Security (FCS), onderdeel van Compliance. FCS is binnen de bank verantwoordelijk voor aanpak van alle interne en externe fraudes, integriteit gerelateerde incidenten en biedt ondersteuning bij security gerelateerde calamiteiten: wereldwijd en groepsbreed.

Sessies

 
Ernst Westerhoff

Ernst Westerhoff

Ernst Westerhoff is specialist op het gebied van fysieke toegangscontrole. Bij Axis Communications is hij verantwoordelijk voor de business development van dit segment.

Sessies

 
Sjoerd van der Meulen

Sjoerd van der Meulen

Sjoerd van der Meulen werkte 15 jaar bij de politie Amsterdam. In 2016 heeft hij DEVINIT opgericht en traint, begeleidt en adviseert hij bedrijven in de strijd tegen cybercrime. Daarnaast traint hij opsporingsteams binnen de overheid in onder andere internetrechercheren, webtechniek en de linux command line.

Sessies

 
Marcel Spit

Marcel Spit

Marcel Spit werkt als managing consultant bij het Adviescentrum BVI en is initiatiefnemer van de Security Management Systeem Norm 2016.

Sessies

 
Jens Nasstrom

Jens Nasstrom

Regional Security Manager International SOS & Control Risks

Sessies

 
Pierre Kaagman

Pierre Kaagman

Senior Corporate Security Officer, ING

Sessies

 

Kom ook naar ASMC 2017

Het congres is interessant voor:

 • Security managers
 • Managers beveiligingsbedrijven
 • Security adviseurs
 • Facility managers
 • HNW managers

en security-professionals die betrokken zijn met o.a. HNW, werken op afstand, en flexibele toegangscontrole.

Kom met korting naar ASMC 2017

Bent u lid van één van ondertaande branche-vereningingen of bent u abonnee van Security Management?
U ontvangt € 100 korting en betaalt slechts € 99 p.p.. Geldig voor:

 • abonnees Security Management
 • leden IFPO Europe
 • leden ISACA Netherlands Chapter
 • leden BCI Nederland & België
 • partners The Hague Security Delta
 • leden Security Management LinkedIn groep

Reguliere prijs: € 199
Kortingsprijs: € 99

Toegang ASIS Benelux leden:
U krijgt een persoonlijke uitnodiging vanuit ASIS Benelux

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.