Sprekers

Drs. Bernard Welten

Drs. Bernard Welten

Drs. Bernard Welten is buitengewoon raadslid bij de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Eerder was hij korpschef van politie Amsterdam-Amstelland en daarvoor korpschef van de politie Groningen. Na zijn opleiding aan de Politieacademie studeerde hij bedrijfskunde op de universiteit Nyenrode en politicologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Sessies

 
Hans Melchior

Hans Melchior

Global Head of Physical Security Risk and Contingency Risk HSBC. Hans Melchior heeft ruim 27 jaar ervaring bij de politie, met financiële misdaadbestrijding, in consultancy en corporate security. Hij is ervaren in Project & Change Management en heeft physical security, BCM, financial crime, AML/CTF, Sanctions, ABC en Fraud strategies ontwikkeld en geïmplementeerd bij ABN AMRO Bank, RBS en Deloitte.

Sessies

 
Ira Helsloot

Ira Helsloot

Hoogleraar Besturen van Veiligheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook is hij editor van het Journal of Contingencies and Crisis Management. Hij is oorspronkelijk gepromoveerd als wiskundige, maar houdt zich sinds 1994 bezig met onderzoek naar rampenbestrijding, crisisbeheersing en fysieke veiligheid. Van 2006 tot en met 2011 was hij hoogleraar Crisisbeheersing en Fysieke veiligheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij werkte tot 2003 bij het Nederlands Instituut voor Brandweer en Rampenbestrijding laatstelijk als hoofd expertise en onderzoek. Van 2003 tot 2007 werkte hij als directeur crisis en veiligheid bij het COT Instituut voor Veiligheids- en crisismanagement. Van 2005 tot 2008 was hij (interim) hoofd rampenbeheersing bij de regionale brandweer Amsterdam-Amstelland. Vanaf 2008 tot 2010 was hij daar lid van de korpsleiding met de portefeuille strategie en innovatie crisisbeheersing.

Sessies

 
Marko van Leeuwen

Marko van Leeuwen

Marko van Leeuwen is sinds 2006 werkzaam bij het Verbond van Verzekeraars, waarvan de afgelopen 3 jaar als senior beleidsadviseur zakelijke schadeverzekeringen. Onderdeel van zijn portefeuille is het platform Risicodeskundigheid, waarin ruim 200 risicodeskundigen zijn vertegenwoordigd.

Sessies

 
Sander Luttik

Sander Luttik

Manager Security, Compliance & Audit bij Equinix

Sessies

 
Monica de Wit

Monica de Wit

Monica de Wit is management consultant cyber security en business continuity bij Verdonck, Klooster & Associates en heeft ruim 28 jaar ervaring met vraagstukken rond de inzet van informatietechnologie in relatie tot bedrijfsvoering. Haar professionele missie is het ontwikkelen en borgen van resilience van organisaties door een pragmatische verbinding te maken tussen business continuity management, crisismanagement, risicomanagement en informatiebeveiliging. Naast haar werk voor Verdonck, Klooster & Associates is zij actief binnen het Business Continuity Institute Nederland op het gebied van strategieontwikkeling en business development.

Sessies

 
Jakko Kan

Jakko Kan

Werkt bij het Defensie Cyber Expertise Centrum, een onderdeel van het Defensie Cyber Commando. Hij is sinds 2008 actief in het militaire cyber domein en voert sinds 2010 de regie over de Nederlandse deelname aan de NAVO oefening Cyber Coalition.

Sessies

 
Felix Olijslager

Felix Olijslager

Initiatiefnemer van het Informatiepunt voor Security en Recht (NISeR)

Sessies

 
Johan de Wit

Johan de Wit

Werkt als Solution Manager Enterprise Security binnen Siemens Building Technologies. Vanuit deze functie volgt hij (internationale) trends, marktontwikkelingen, doet risico-inventarisaties en ondersteunt bij implementaties van (fysieke) security oplossingen. Daarnaast is hij actief binnen de VEBON, ASIS, NEN, HSD, OSAC, het ISF (Information Security Forum) en FME. Hij is regelmatig spreker op (internationale) conferenties, geeft gastcolleges en publiceert regelmatig in verschillende vakbladen en wetenschappelijke literatuur. Hij is tevens als deeltijd PhD onderzoeker verbonden aan de TU Delft. Zijn onderzoek heeft betrekking op de effectiviteit van security maatregelen en security risicobeoordeling.

Sessies

 
Peter De Meyer

Peter De Meyer

Peter De Meyer is Senior Regional Security Manager EMEA bij Johnson & Johnson, wereldwijd marktleider in gezondheidszorg. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de security operaties op de 233 Johnson & Johnson sites in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Na zijn studies Bedrijfsmanagement en Criminologie startte Peter zijn carrière bij Securitas AB (toen nog Securis) waar hij de opstart van het bewakingscontract van de Europese Commissie begeleidde en vervolgens de bewakingsdiensten bij Belgacom superviseerde. In 2002 maakte hij de overstap naar Janssen Pharmaceutica om daar de dienst Bedrijfsbeveiliging van de hoofdzetel in Beerse te leiden. De daaropvolgende jaren nam hij bijkomende verantwoordelijkheden op voor o.a. alle J&J sites in België en uiteindelijk de EMEA regio.

Sessies

 

Kom ook naar ASMC 2018

Het congres is interessant voor:

 • Security managers
 • Managers beveiligingsbedrijven
 • Security adviseurs
 • Contractmanagers

Kom ook als u (mede)verantwoordelijk bent op het gebied van fysieke en digitale dreigingen.

Kom met korting naar ASMC 2018

Bent u lid van één van ondertaande branche-vereningingen of bent u abonnee van Security Management?
U ontvangt € 100 korting en betaalt slechts €149 p.p.

Dit aanbod is geldig voor:

 • abonnees Security Management
 • leden IFPO Europe
 • leden ISACA Netherlands Chapter
 • leden BCI Nederland & België
 • leden Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN)
 • partners The Hague Security Delta (HSD)
 • leden Security Management LinkedIn groep

Reguliere prijs: € 249
Kortingsprijs: € 149

Toegang ASIS Benelux leden:
U krijgt een persoonlijke uitnodiging vanuit ASIS Benelux

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.